FC Vaslui a reusit sa o tina in sah pe Lille in mansa tur a barajului pentru Europa League, dar misiunea lor va fi mult mai dificila joi, cand joaca pe terenul adversarei. Lopez Caro mizeaza pe atac si, in ciuda rezultatelor slabe din campionatul intern, e sigur ca echipa sa va reusi.

Vaslui - LilleFoto: Agerpres

Lille - Vaslui (ora 21:45, Digisport Plus si Live Text pe Hotnews.ro) - in tur 0-0

Rudi Garcia, antrenor Lille: "Nu ne vom opri la portile Europei. Stim ce avem de facut pentru a ne califica. Presiunea exista, dar ea este, cred eu, pozitiva. Este o presiune care trebuie sa ne impulsioneze si sa ne arate ca suntem pe drumul cel bun. Toata lumea crede ca avem un adversar facil, dar noi suntem constienti de forta acestei echipe".

Lopez Caro, antrenor Vaslui: "Mai sunt 90 de minute. Vom intalni o echipa mare din toate punctele de vedere, foarte competitiva, atat la nivel individual, cat si colectiv. Va trebui sa facem un meci foarte bun pentru a trece de Lille, dar sunt foarte increzator in pregatirea pe care am facut-o. E imposibil ca la sfarsitul lunii august echipele sa fie pregatite 100%, dar daca Lille va fi la 100% va fi foarte dificil. Psihicul baietilor va fi foarte important, trebuie sa fie foarte curajosi in timpul meciului. Va fi dificil, dar vom juca dur si vom contracara planurile adversarei. Noi inca nu avem o idee clara a organizarii colective, dar suntem in crestere, putin cate putin, avem nevoie de timp, dar sunt sigur ca vom reusi".

Echipe probabile:

Lille (antrenor Rudi Garcia): Landreau, Debuchy, Rami, Chedjou, Beria, Balmont, Mavuba, Cabaye, Gervinho, Frau, De Melo

Vaslui (antrenor Lopez Caro): Kuciak, Milanov, Farkas, Papp, Luz, Pavlovic, Genchev, L. Sinmartean, Wesley, Milisavljevic, Pouga