Steaua, echipa din Romania cotata cu cea mai mare sansa sa se califice in grupele Europa League, a primit o veste buna inainte de meciul cu Grasshopper. Portarul Konig, cel care i-a impiedicat pe stelisti sa inscrie mai multe goluri in partida tur, s-a accidentat si nu va fi folosit in meciul decisiv de joi. Elvetieni cred in sansa lor si sunt gata sa puna bete in roate echipei lui Ilie Dumitrescu.

Bogdan Stancu, lider in ierarhia golgeterilor: 10 reusiteFoto: Agerpres

Grasshopper - Steaua (20:30, Protv si LiveText pe Hotnews.ro) - rezultat tur 0-1:

Ciriaco Sforza, antrenor Grasshopper: "Ne vom asuma un risc avand un efectiv tanar, dar ne vom juca sansa pana la final. Nu avem niciun motiv pentru a schimba ceva sau sa simtim presiune. Trebuie sa fim atenti si sa nu ne aruncam cu capul inainte in atac".

Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua: "Vom intalni o echipa foarte bine organizata, foarte disciplinata din punct de vedere tactic. Sunt fericit ca la Bucuresti am avut si putin noroc si nu am primit gol, inseamna foarte mult. Zurich vine dupa o infrangere, care ar trebui sa ne mobilizeze, sa ne faca sa fim concentrati, pentru ca ei au acum sansa de a se reabilita in fata suporterilor. Toata lumea asteapta cu interes acest joc pentru ca le-ar salva acest debut ezitant de sezon. Important este sa intram in , pentru ca o evolutie buna in cele 90 de minute ar putea schimba viitorul unui jucator".

Echipe probabile:

Grasshopper (antrenor Ciriaco Sforza): Benito, Menezes, Vallori, Similjanic, Voser, Salatic, Lang, Toko, Cabanas, Zuber, I. Emeghara

Steaua (antrenor Ilie Dumitrescu): Tatarusanu, If. Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevic, Stoica, Bicfalvi, Radut, Stancu, Tanase, Surdu