Campioana Romaniei, CFR Cluj, l-a luat sub forma de imprumutat pentru un sezon pe atacantul italian Ferdinando Sforzini. In varsta de 25 de ani, Sforzini este jucatorul lui Udinese din 2005, dar de atunci a fost imprumutat la alte sapte cluburi din Italia. Ultima data a evoluat la Bari.

Ferdinando Sforzini (CFR Cluj)Foto: cfr1907.ro

"Prima impresie este foarte buna! Deja imi place aici, am gasit un stadion frumos, un club organizat, am vorbit deja cu domnul Mandorlini si mi-a spus doar lucruri frumoase despre acest club. Stiu despre victoria de pe "Olimpico" impotriva lui A.S. Roma, desigur! A fost o victorie mare impotriva unei forte a fotbalului italian. CFR 1907 Cluj este un club important din Romania, care continua sa creasca si sa se dezvolte ca organizare si ca structura. Vreau sa joc cat mai bine si sa dau goluri. Voi da totul pentru victorie!", a declarat atacantul pentru site-ul oficial al CFR.

Din 2005 e jucatorul lui Udinese, dar nu a jucat niciun meci acolo, el fiind imprumutat in ultimii cinci ani la Verona, Modena, Vicenza, Ravenna, Grosseto, Avellino si Bari. In august 2008 a fost aproape de un imprumut la Juventus, dar transferul nu a mai avut loc in cele din urma.