Nou promovata Victoria Branesti a fost la 11 minute de a pleca de la Timisoara cu un punct, dar golul lui Zicu a lasat toate cele trei puncte in Banat. Oficialii Branestiului contesta validarea golului lui Ianis Zicu, sustinand ca fostul dinamovist a faultat in atac inainte de foarfeca ce i-a adus Timisoarei victoria.

Zicu a adus victoria TimisoareiFoto: Agerpres

"Noi am avut cinci ocazii si nu am dat gol, iar ei dintr-o singura ocazie au reusut sa inscrie. Am pierdut pentru ca golul lui Zicu a venit prea repede dupa al nostru. A fost fault in atac la golul lui Zicu. Daca nu marcau la acea faza, nu mai marcau si se termina egal", a declarat Ciprian Urican, antrenorul secund al Branestiului (Mediafax).

Vali Negru a debutat cu gol pentru Branesti, marcand in minutul 79, dar bucuria nu a durat decat doua minute, Zicu marcand pentru 2-1. "Jucatorul nostru a vrut sa dea cu capul si Zicu l-a impins. Arbitrul a vrut sa fluiere, dar cand a vazut ca mingea e in poarta s-a razgandit. Cand i-am reprosat ca a fost fault in atac a zis ᅡDa ce nu v-a convenit cand ati primit cu Steaua penalti si n-a fost?", a declarat Vali Negru.

Timisoara a invins pe nou promovata Victoria Branesti cu 2-1, prin golurile marcate de Magera si Zicu. Pentru oaspeti a marcat Vali Negru. Banatenii au 9 puncte dupa cinci etape din Liga 1, iar Branestiul doar 3.