Cu trei puncte acumulate dupa cinci etape, Craiova ocupa locul 14 in campionat, iar primul care plateste pentru aceasta situatie este antrenorul Aurel Ticleanu. Tehnicianul a fost demis sambata seara prin SMS, dupa remiza obtinuta de olteni cu Astra Ploiesti.

"Nu esti compatibil cu echipa" a fost SMS-ul primit de Ticleanu, potrivit Prosport.ro, de la patronul Adrian Mititelu, dupa ce Craiova nu a reusit sa se impuna in fata celor de la Astra (scor 2-2) si e fara victorie in acest sezon.

UPDATE "Mi-am pus mari sperante in reusita lui Aurica Ticleanu ca antrenor. Din nefericire, lucrurile nu au evoluat asa cum m-am asteptat. In fotbal, indiferent cat de mult ai munci, si Aurica a facut-o mult de tot, este insuficient daca nu ai si rezultate. Ii doresc lui Aurica Ticleanu tot binele din lume, este un om deosebit si toata viata il voi avea la inima. Pentru meciul cu Sportul Studentesc, echipa va fi condusa de pe banca tehnica de Sandu Tabarca", a declarat patronul Mititelu pe blogul sau personal.

Posibilul inlocuitor al lui Ticleanu pe banca echipei craiovene este Victor Piturca, ramas fara echipa dupa ce a plecat de la Steaua. Fostul selectioner al Romaniei a antrenat pe Craiova in sezonul '94/'95, inlocuindu-l chiar pe Ticleanu.

Vantul schimbarii pe banca tehnica bate si al alte echipe din Liga 1. Rezultatele slabe ale campioanei CFR ar putea duce in curand la o despartire a ardelenilor de italianul Andrea Mandorlini. Unirea Urziceni a ramas deja fara antrenor, dupa ce Ronny Levy a decis sa nu mai stea si pentru meciul cu Brasov din campionat si returul cu Hajduk din barajul Europa League, si a parasit sambata echipa ialomiteana care va fi pregatita de secunzii Gabriel Caramarin si Eugen Nae.