Oficiali ai clubului Dinamo Moscova au venit la jocul Steaua - Grasshopper pentru a-l urmari pe Banel Nicolita. Capitanul Stelei nu a prins o seara fericita, sfarsind prin a fi huiduit de un intreg stadion.

Banel, contestat pe "Ghencea"Foto: Rompres

"Nu este drept ce i se intampla", l-a aparat Romeo Surdu, colegul sau de camera, amintind suporterilor ca Nicolita a facut multe lucruri bune pentru echipa si este un fotbalist devotat culorilor ros-albastre.

"Este afectat de ce s-a intamplat la nationala, cu Turcia", a explicat presedintele Helmuth Duckadam care a cerut fanilor sa aiba rabdare, "pentru ca Nicolita este un fotbalist important pentru Steaua".

La amicalul cu Turcia, disputat saptamana trecuta, selectionerul Razvan Lucescu l-a schimbat pe Nicolita la cateva minute dupa ce il introdusese pe teren. Decizia lui Lucescu jr. a fost criticata de apropiatii Stelei care l-au acuzat ca este lipsit de tact.

"Cred ca este un moment potrivit pentru ca Banel sa fie lasat sa plece. Si-a facut datoria fata de acest club si merita sa i se dea drumul in alta parte, daca are o oferta mai buna" - Bogdan Stancu, atacant Steaua.