FC Vaslui - Lille, ora 20,00 (Digi Sport)

Mancini (prim plan) si Balotelli, oaspeti de "lux" in TimisoaraFoto: Reuters

Antrenorul Lopez Caro a vazut ultimul meci din campionat, sustinut de Lille, si este convins ca va intalni o echipa puternica, in cadrul careia activeaza fotbalisti ce au oferte de peste 15 milioane de euro din Anglia.

"Trebuie sa fim convinsi ca putem castiga si asa vom putea face un meci mare" - Lopez Caro, antrenor Vaslui.

Tehnicianul francezilor, Rudi Garcia a demonstrat ca a "citit" bine primele informatii despre Vaslui: "Au folosit 23 de jucatori in primele 4 etape, inseamna ca inca isi cauta formula de joc".

Steaua - Grasshopper, ora 20,45 (PRO TV)

Administratorii clubului din Ghencea dau de inteles ca Steaua ar putea juca in fata unui numar mare de suporteri: pana miercuri seara, se vandusera 12.000 de bilete, din 24.000 tiparite.

"Steaua este favorita. O respectam, dar nu ne este frica de ea. Are jucatori tineri si tehnici. Stiam ca romanii au o tehnicitate buna" - Ciriaco Sforza, antrenor Zurich.

"Steaua are prima sansa, pentru ca Grasshopper nu are un start bun in campionat. Are cele mai mari sanse sa treaca in grupe. Daca ar aparea o a doua, langa ea, ar fi o reusita importanta pentru fotbalul romanesc" - Mircea Sandu, presedinte FRF.

Hajduk Split - Urziceni, ora 21,30 (Digi Sport Plus)

Situatie delicata pentru Unirea Urziceni: antrenorul Ronny Levy a anuntat ca va pleca dupa dubla cu Hajduk, iar cativa jucatori sunt deja cu gandul la alte destinatii - Galamaz a semnat cu Astra Ploiesti, acolo unde va fi urmat de Marinescu si Ricardo, iar Bilasco negociaza cu CFR Cluj.

"Unirea este intr-un moment nu tocmai bun, dar stiu ca este o echipa buna. Ma astept la o dubla mansa de mare lupta" - Stanko Poklepovici, antrenor Hajduk.

Poli - Manchester City, ora 22,00 (Digi Sport)

Organizatorii se asteapta la un stadion plin, la intalnirea lui Poli cu echipa care a facut o serie de achizitii sonore in ultimii ani. City a deplasat in Banat o adevarata colectie de staruri, in frunte cu argentinianul Carlos Tevez. Nu lipseste nici Mario Balotelli, recrutat de la Inter Milano, pentru 24 de milioane de lire sterline.

"Europa League este importanta pentru noi si ne dorim calificarea in grupe. Vreau sa castigam ambele meciuri. Nu va fi usor, in specil joi seara, pentru ca este intotdeauna greu de jucat pe terenul fotbalistilor romani" - Roberto Mancini, antrenor City.