Restantele financiare pe care clubul de fotbal Farul Constanta le avea catre trei dintre jucatorii sai au dus la dezafilierea clubului. Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a hotarat miercuri dezafilierea clubului constantean, oficialii Farului avand insa la dispozitie trei zile pentru a face recurs.

"Ma asteptam la aceasta decizie, pentru ca nu am reusit sa prezentam dovada reesalonarii datoriei de 60.000 de euro catre trei jucatori. Este vorba de Dragan Gosici, Andrei Rastovaci si Gaston Mendy. Cu Mendy am discutat deja si cred ca vom obtine acceptul sau in privinta reesalonarii. Ramane sa discutam cu ceilalti doi, insa pana acum nu am reusit sa luam legatura cu ei. Speram ca pana vineri sa primim si acordul lor. Avem timp pana vineri sa facem recurs", a declarat patronul Farului, Giani Nedelcu, citat de Mediafax.

Problemele Farului Constanta au inceput in returul sezonului trecut. La finalul campionatului patronul George Bosanceanu a parasit echipa, iar problemele clubului de liga secunda s-au acutizat, in aceasta vara patru dintre jucatori avand posibilitatea sa paraseasca echipa pe gratis.