Romania a pierdut cu 2-0 amicalul cu Turcia, dar oficialii echipei nationale cred ca se pot remedia multe pana la startul preliminariilor pentru EURO 2012 (primul meci va fi cu Albania). "Am facut un joc bine elaborat. Cand va veni meciul oficial, veti vedea ca vom fi pregatiti", a declarat Ionut Lupescu.

Ionut Lupescu, directorul general al FRFFoto: AGERPRES

"Nu sunt dezamagit, unele faze le-am tratat prea naiv, am avut ocazii destul de bune, o buna organizare, am avut sase ocazii, însa a lipsit ultima pasa. Tot stadionul a vazut ca nu a fost penalti. Nu trebuia sa ajungem la acea faza, a fost o greseala de pozitionare. Am facut un joc bine elaborat, sunt lucruri care se pot remedia pana la meciul cu Albania.

Arbitrii si-au cerut scuze dupa meci pentru greseala facuta la acel penalti, dar rezultatul nu se poate schimba. Putem regla ce nu a fost bine în aceasta seara. Cand va veni meciul oficial vom fi pregatiti. Ar fi un început bun cu sase puncte. Fac un apel la suporteri sa fie alaturi de noi la Piatra Neamt, baietii vor da totul pe teren" - Ionut Lupescu (Tvr2).

"Fac parte din fotbal greselile mari de arbitraj, e pacat de munca baietilor. Am intalnit un adversar foarte tehnic, valoros. Au avut un plus de valoare, dar datorita organizarii si determinarii baietilor am reusit sa compensam, am stat bine pe teren, am avut si contraatacuri periculoase. Raportul marilor ocazii e egal, ar fi fost just un rezultat de egalitate. Greseala foarte mare de arbitraj la penalti, dar si cand am pierdut mingea si am ajuns într-o astfel de situatie. Moralul poate fi ridicat, jucatorii trebuie sa aiba încredere, au jucat cu un adversar puternic. Nu meritam sa pierdem" - Razvan Lucescu (Tvr1).

"Rezultatul normal era o remiza. In meciurile oficiale vom intra pe teren si vom da totul pentru a ne califica la turneul final" - Daniel Niculae.

"Razvan ne-a felicitat pentru joc si atitudine, nu si pentru rezultat. Sper ca inaintea dublei cu Albania si cu Belarus toti sa fim suta la suta pregatiti" - Razvan Rat.