Romania a fost egala Turciei pana pe finalul disputei de pe Sukru Saracoglu, moment in care centralul Mazic a inventat un penalti pentru gazde. Emre a marcat (82'), iar Turan (86') a inchis tabela cu un sut la care Lobont a fost simplu spectator. Tricolorii au aratat ca o echipa muncitoare, disciplinata tactic, dar lipsita de jucatori capabili sa faca diferenta.

Foto:

Tricolorii au alergat, au respectat planul tactic gandit de selectioner, dar au parut usor neinspirati atunci cand a venit vorba de finalizare. Actiunile Romaniei nu au avut consistenta, vazandu-se din plin lipsa unui jucator care sa faca diferenta la mijlocul terenului.

Intr-o partida cu accente plictisitoare, centralul Milorad Mazic a simtiti nevoia sa iasa in evidenta, arbitrul sarb dictand un penalti vazut numai de el. Emre a marcat (82'), iar Turan (86') a stabilit scorul final dupa un sut bine plasat. Lobont a fost spectator, iar turcii s-au impus cu 2-0 dupa o partida de vacanta.

Lucrurile serioase vor incepe in doar cateva saptamani, atunci cand tricolorii vor intalni Albania in primul meci din preliminariile pentru EURO 2012. Selectionerul ne asigura ca lucrurile vor sta cu totul altfel la Piatra Neamt. Ramane insa de vazut cata dreptate va avea...

"E pacat de munca baietilor, am intalnit un advarsar valoros. Datorita organizarii am stat bine pe teren, raportul marilor ocazii fiind egal, iar remiza ar fi fost justa. A fost o greseala mare de arbitraj in minutul 82. A fost un meci diferit fata de ceea ce va fi cu Albania, in preliminarii. Nu meritam sa pierdem, la fel ca si in Ucraina" - Razvan Lucescu (tvr1).

Echipe:

Turcia: Volkan - Gonul, Servet, Balta, Koybasi - Emre, Aurelio - Hamit, Nuri, Arda - Mevlut. Antenor Guus Hidink.

Romania:Lobont - Dananae, Tamas, Chivu, Rat - Cocis, Radoi, Florescu, Deac - Bilasco, D. Niculae. Antrenor Razvan Lucescu.

Meciul este arbitrat de Milorad Mazic, ajutat de asistentii Igor Radojcic si Nikola Tomicic, toti din Serbia.