Vazut favorit sa preia Steaua dupa plecarea lui Victor Piturca, Gheorghe Hagi a refuzat o revenire in Ghencea, fostul international precizand ca viitorul sau este la Academia de fotbal de la Constanta. "Decizia mea este foarte clara, nu merg la Steaua", a precizat cel supranumit Regele.

Hagi nu revine la SteauaFoto: AGERPRES

"In momentul de fata, am inceput o treaba la Academia de Fotbal, am un club, am problemele mele. Voi continua ceea ce fac aici, la Constanta. Lucrurile par simple, dar pentru mine nu sunt. In ultimii doi ani am facut munca administrativa, dar si tehnica. Pentru mine anul a inceput, iar dorinta mea este sa continui cu Viitorul (echipa care a promovat in divizia B) si cu juniorii. Decizia mea este foarte clara, nu ma misc de aici in momentul de fata. Nu are legatura cu nicio persoana. Steaua reprezinta mult pentru mine, dar sunt momente in viata cand trebuie sa refuz. Mi-ar fi placut sa ma intorc acolo, dar nu acum. Munca mea ramane la Constanta", a declarat Gheorghe Hagi intr-o conferinta de presa.

"Va fi un viitor foarte greu pentru Steaua cu Gigi Becali patron. El nu se stapaneste. Daca nu era iesirea lui de la meciul cu Craiova, Piti putea sa il potoleascs si eu mai discutam cu el. Piturca s-a suparat cand patronul a jignit jucatorii. Atunci, a hotarat sa puna o clauza mai mare, ca sa il tempereze. Hagi este antrenor, dar nu cred ca mai poate sa ajunga la Steaua, cat Gigi este acolo " - Emerich Ienei (Sport Total FM).

Patronul Stelei a precizat, dupa despartirea de Victor Piturca, ca vrea sa aduca o tripleta in Ghencea: Hagi antrenor, Ilie Dumitrescu manager si Anghel Iordanescu presedinte. In conditiile in care Hagi a declinat oferta ros-albastrilor, sansele ca Iordanescu si Dumitrescu sa ajunga in Ghencea sunt minime.