Planul gandit de Gigi Becali pentru Steaua (Hagi antrenor, Ilie Dumitrescu manager si Anghel Iordanescu presedinte) are tot mai putine sanse de realizare dupa ce "Regele" a refuzat o revenire in Ghencea in acest moment. Informatia a fost confirmata de Anghel Iordanescu, cel are a discutat cu Hagi despre revenirea la formatia ros-albastra.

Gica Hagi nu vine momentan la SteauaFoto: Rompres

Vezi ce spune Iordanescu despre esuarea planului de la Steaua:

"A fost o propunere din partea lui Gigi Becali de a deveni antrenor. I-am spus ca vreau sa ajut mult Steaua, dar i-am spus ca sub nicio forma nu voi antrena Steaua. I-am spus ca cel mai bine e sa se impace cu Piturca si cu Ienei. Asta ar fi cea mai buna solutie. As fi de acord sa preiau functia de presedinte, insa i-am transmis ca voi veni cu multi stelisti daca voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru.

I-am mai spus si de Dan Petrescu si Gica Popescu. Gigi nu a spus nu la nicio propunere, as fi vrut sa fac o punte de legatura intre Steaua lui Gigi Becali si Armata. Urma sa facem un contract beton, dar din pacate lucrurile s-au impotmolit si nu din vina lui Gigi Becali.

As fi vrut sa am o discutie cu suporterii Stelei, imi doream sa vorbesc cu Ienei si cu Piturca, dar in momentul de fata se pare ca nu mai e nevoie. In discutiile mele cu Hagi, el nu a spus ca nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali, i-am spus ca acolo e casa lui si ca putem schimba lucrurile in Ghencea, insa a avut ezitari din cauza proiectului pe care il are cu Academia, din cauza ca luam totul prea in pripa si ca ne grabim.

Nu pot sa spun daca Hagi se va razgandi, insa personal m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce imi pusesem in cap, de a lamuri unele lucruri cu Gigi Becali" - Anghel Iordanescu (sportro).

Dupa ce pista Hagi are sanse minime de reusita, pentru Steaua nu mai raman decat variantele de avarie numite Massimo Pedrazzini si Dumitru Dumitriu, cei doi tehnicieni anuntandu-si disponibilitatea de a prelua formatia din Ghencea.

Antrenorul Stelei trebuie sa fie

Situatia de la Steaua este sintetizata cum se poate mai bine de catre Marius Lacatus, fost tehnician in Ghencea: "Daca Piturca a patit asa ceva, alti antrenori nu au nicio sansa. Ca antrenor la Steaua trebuie sa fii nesimtit!".

In conditiile in care nu are o solutie concreta si acceptata in acelasi timp de fani, este posibila varianta conform careia patronul Stelei sa negocieze o revenire pe banca tehnica a lui Victor Piturca.