Dupa despartirea de Victor Piturca, patronul Stelei incearca sa tina publicul aproape si atmosfera buna la echipa prin aducerea unei triplete: Gica Hagi antrenor, Ilie Dumitrescu manager si Anghel Iordanescu presedinte, informeaza ziarele de sport.

Gica HagiFoto: AGERPRES

Odata cu venirea lui Piturca, atmosfera la club devenise una linistita, publicul era din nou alaturi de echipa, iar rezultatele incepusera sa vina. Ruptura dintre fostul selectioner si patron a tensionat relatiile dintre suporteri si conducere.

In scopul de a linisti apele, Gigi Becali vrea sa recurga la foste glorii ale echipei din Ghencea: Gica Hagi, Ilie Dumitrescu si Anghel Iordanescu sunt oferiti spectatorilor pentru a-l uita pe Piti.

Hagi a mai fost pe banca tehnica a echipei in urma cu trei ani, atunci cand a fost pana la urma fortat sa plece. "Da, vin! Vreau sa ma intorc in fotbal si sa fiu antrenorul Stelei!", ar fi fost raspunsul Regelui la propunerea finantatorului (conform gsp).

"Ilie Dumitrescu e solutia optima pentru presedinte", a declarat Becali intr-o conferinta de presa sustinuta duminica. Fostul international este un produs 100% al formatiei din Ghencea, in timp ce Anghel Iordanescu este un adevarat simbol pentru suporterii ros-albastri.

Daca lucrurile vor merge conform planului stabilit de omul de afaceri din Pipera, cei trei ar putea fi prezentati in cursul acestei saptamani. In momentul de fata, Leo Strizu (de la a doua echipa) se ocupa de pregatirea primei echipe a Stelei.