A fost pus pe lista de transferuri, iar Fiorentina a incercat sa scape de el imediat dupa suspendarea din cazul sibutramina. In ceea ce-l priveste pe Adrian Mutu, lucrurile s-au schimbat in totalitate, formatia Viola precizand (prin vocea antrenorului Mihajlovic) ca atacantul roman este indispensabil clubului italian. "Pentru mine, Mutu a fost intotdeauna de netransferat", a precizat Sinisa Mihajlovic.

Adrian MutuFoto: AGERPRES

"Pentru mine Mutu a fost intotdeauna de netransferat, am avut mereu senzatia ca pot sa contez pe el si modul in care s-a antrenat pana acum este o garantie. Ne aduce un plus de valoare, cu el pe teren este cu totul altceva", a spus Mihajlovici citat de violanews.com, conform Mediafax.

Informatia conform careia Mutu va ramane la Fiorentina a fost confirmata si de Andrea Della Vale (presedintele toscanilor), cel care a precizat ca dupa accidentarea lui Stevan Jovetiv (va lipsi aproximativ sase luni) romanul nu mai este de vanzare.

Adrian Mutu va putea revenit pe gazon la finalul lunii octombrie, atunci cand ii expira suspendarea dictata de catre CONI (Comitetul Olimpic Italian) pentru consum de sibutramina.