​Mihai Stoica a plecat de la Unirea, iar lucrurile nu stau deloc bine pentru fosta campioana a Romaniei. "Am fost adus de MM Stoica la Urziceni. Daca el pleaca, am sa plec si eu", este declaratia lui Roni Levy, tehnicianul israelian al ialomitenilor, care agita si mai mult situatia de la echipa din Baragan. Si asta nu e tot - in urmatoarele zile multi dintre jucatori ar putea fi declarati liberi de contract din cauza restantelor financiare.

Roni Levy, antrenor UnireaFoto: HotNews.ro

Mihai Stoica a decis sa parasesca Urziceniul dupa trei ani de rezultate rasunatoare, iar dupa plecarea oficialului echipa ialomiteana se indreapta cu pasi mari catre colaps.

"Am fost adus la Urziceni de MM Stoica. Daca pleaca el, am sa plec si eu" este declaratia lui Roni Levy (pentru digisport), tehnicianul Unirii. Pe langa manager si antrenor, "Chelsea de Ialomita" ar putea ramane si fara cei mai importanti jucatori. Neplatiti de trei luni de zile, fotbalistii isi vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

In decurs de doar cateva luni, Unirea s-a despartit de Dan Petrescu si Mihai Stoica, adica exact oamenii care au pus umarul la primul titlu din istoria Urziceniului. Urmeaza Roni Levy si cei mai reprezentativi fotbalisti.