Aproximativ 15 birouri de la Stadionul Steaua din Capitala, inclusiv cel al lui Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie al clubului de fotbal, au fost vandalizate, miercuri noapte, de doua persoane care sunt cautate de politisti, informeaza Mediafax. Cei doi nu au luat nimic, in casa de bani aflandu-se doar 50 de lei in monede.

Stadionul SteauaFoto: Hotnews

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca cele doua persoane au intrat in cladirea de birouri din Bulevardul Ghencea in jurul orei 04.00. Camerele de supraveghere nu au surprins decat siluetele acestora.

Cele doua persoane au intrat pe la tribuna oficiala, de unde au ajuns in zona cu birouri, devastand aproximativ 15-16 incaperi aflate la etajele unu-trei ale cladirii. La etajul al treilea, suspectii au iesit din imobil fortand o usa.

Potrivit lui Ciocan, infractorii au smuls casa de bani aflata in pardoseala, au taiat-o cu flexul insa nu au luat nimic, pentru ca aceasta continea 50 de lei in monede.

Ciocan a precizat ca in seiful lui Valeriu Argaseala nu se aflau decat acte, iar cei doi nu au furat nimic.

Patronul Gigi Becali a declarat ca incidentul nu il intereseaza.

"Nu ma intereseaza, daca nu s-a furat nimic, care-i problema? Banii nu stau acolo, se baga in banci", a spus Becali la Antena 3.

Politistii incearca acum sa ii identifice pe cei doi.