Cu doar cateva saptamani inainte de startul noului sezon din Serie A, Stevan Jovetic (conducatorul de joc al Fiorentinei) s-a accidentat serios si va lipsi aproximativ sapte luni de pe gazon, informeaza Corriere dello Sport. Verdictul medicilor a fost unul categoric: ruptura a ligamentului incrucisat anterior si al celui colateral extern. In aceste conditii, revenirea lui Adrian Mutu este asteptata cu mare interes de catre conducatorii clubului.

Mutu, asteptat de FiorentinaFoto: AGERPRES

Vazut ca un bun inlocuitor pentru suspendatul Mutu, muntenegreanul s-a accidentat si va lipsi cel putin pana in iarna. In aceste conditii, formatia Viola are nevoie mai mult decat credea de roman, fotbalist care va putea fi folosit la finalul lunii octombrie (cand ii expira suspendarea pentru consum de sibutramina).

Presa din Peninsula a scris mult despre Mutu, fotbalist despre care s-a tot vehiculat ca va parasi formatia Viola. In actualele conditii, este destul de probabil ca Adrian sa ramana alaturi de Fiorentina.

"Jovetic s-a accidentat destul de grav, acesta urmand sa lipseasca de pe teren intre 6 si 7 luni", se precizeaza pe site-ul Fiorentinei.