Dupa 0-0 in partida tur, Zenit este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League, echipa pregatita de Luciano Spaletti avand mari asteptari de la returul cu Urziceniul. "Vom fi relaxati, chiar nu avem ce pierde", a declarat Roni Levy, antrenorul Unirii. Partida dintre Zenit si Unirea va fi in direct pe Digisport si Live Text pe HotNews.ro de la ora 19.30.

Unirea vrea un meci mare la Sankt-PetersburgFoto: captura uefa.com

"Vom fi relaxati. Daca vom pierde, ar fi ceva normal, daca vom castiga va fi senzational. Chiar nu avem ce pierde. Ce a fost in Supercupa nu se mai poate repeta. Nu avem de gand sa evitam penalty-urile doar pentru ca am ratat tot cu CFR. Vreau sa ajungem in acea situatie si garantez ca vom executa altfel" - Roni Levy.

"Nu ma intereseaza problemele financiare ale Unirii. Champions League este o competitie foarte importanta, iar eu sunt sigur ca vor evolua mai bine decat la Bucuresti" - Luciano Spaletti.

"Vrem sa fim noi cei care se califica. Nu va fi deloc usor, Unirea este un adversar dificil" - Aleksandr Kerjakov, fotbalist Zenit.

"In tur, pana la eliminarea lui Paduretu, jocul a fost echilibrat. Nu vreau sa vorbesc prea mult de arbitraj, dar a acordat usor acel cartonas rosu. La televizor a parut destul de amuzant. Apoi, Unirea s-a axat pe defensiva. Chiar si dupa prima mansa, sansele de calificare nu s-au schimbat, raman 50-50. E stiut ca Zenit este un club mult mai bogat, dar Unirea are un spirit special" - Dan Petrescu, fost antrenor al Urziceniului.

Echipe probabile:

Zenit: Malafeev - Aniukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Denisov, Danny, Bistrov, Rosina - Sirokov, Kerjakov. Antrenor: Luciano Spalletti

Unirea: Grigore - Petre Marin, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, Marinescu, Neaga, Frunza - Bilasco, Onofras. Antrenor: Ronny Levy

Partida se va disputa pe stadionul "Petrovsky" din Sankt-Petersburg, va incepe la ora 19.30 si va fi arbitrata de Mike Dean din Anglia.