Dupa 0-0 in partida tur, Zenit este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League, echipa pregatita de Luciano Spaletti avand mari asteptari de la returul cu Urziceniul. "Vom fi relaxati, chiar nu avem ce pierde", a declarat Roni Levy, antrenorul Unirii. Partida dintre Zenit si Unirea va fi in direct pe Digisport si Live Text pe HotNews.ro de la ora 19.30.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Vom fi relaxati. Daca vom pierde, ar fi ceva normal, daca vom castiga va fi senzational. Chiar nu avem ce pierde. Ce a fost in Supercupa nu se mai poate repeta. Nu avem de gand sa evitam penalty-urile doar pentru ca am ratat tot cu CFR. Vreau sa ajungem in acea situatie si garantez ca vom executa altfel" - Roni Levy.

"Nu ma intereseaza problemele financiare ale Unirii. Champions League este o competitie foarte importanta, iar eu sunt sigur ca vor evolua mai bine decat la Bucuresti" - Luciano Spaletti.

"Vrem sa fim noi cei care se califica. Nu va fi deloc usor, Unirea este un adversar dificil" - Aleksandr Kerjakov, fotbalist Zenit.

"In tur, pana la eliminarea lui Paduretu, jocul a fost echilibrat. Nu vreau sa vorbesc prea mult de arbitraj, dar a acordat usor acel cartonas rosu. La televizor a parut destul de amuzant. Apoi, Unirea s-a axat pe defensiva. Chiar si dupa prima mansa, sansele de calificare nu s-au schimbat, raman 50-50. E stiut ca Zenit este un club mult mai bogat, dar Unirea are un spirit special" - Dan Petrescu, fost antrenor al Urziceniului.

Echipe probabile:

Zenit: Malafeev - Aniukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Denisov, Danny, Bistrov, Rosina - Sirokov, Kerjakov. Antrenor: Luciano Spalletti

Unirea: Grigore - Petre Marin, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, Marinescu, Neaga, Frunza - Bilasco, Onofras. Antrenor: Ronny Levy

Partida se va disputa pe stadionul "Petrovsky" din Sankt-Petersburg, va incepe la ora 19.30 si va fi arbitrata de Mike Dean din Anglia.