"Universitatea Craiova va reveni pe stadionul Ion Oblemenco incepand cu etapa a-IV-a din Liga 1", a precizat Dumitru Dragomir (pentru Mediafax). Dupa ce in returul sezonului trecut si in prima etapa din actuala stagiune a evoluat la Turnu-Severin, Stiinta revine pe arena unde a cunoscut cele mai frumoase momente ale existentei.

Craiova revine pe "Ion Oblemenco"Foto: Agerpres

"Universitatea va juca in urmatoare etapa de pe teren propriu, de la ora 22.00, pe stadionul Ion Oblemenco, cu FC Timisoara. Le-a venit in sfarsit mintea la cap edililor de la Craiova si au ajuns la un acord cu oficialii Universitaţii. Normal ca e bine pentru Universitatea, nici nu trebuia sa joace in alta parte decat la Craiova. Nu stiu, dar banuiesc ca noile condiţii contractuale de inchiriere a stadionului sunt avantajoase pentru club", a precizat Dumitru Dragomir, presedintele LPF, pentru Mediafax.

Dupa un scandal cu municipalitatea din Craiova, Adrian Mititelu a hotarat sa sa mute echipa la Turnu-Severin, oras unde Stiinta a disputat in returul sezonului 2009-2010 partidele considerate pe propriul teren.