A acumulat doar un singur punct in doua etape, iar prestatia echipei a fost departe de cea din sezonul trecut. FC Vaslui a dezamagit in primele doua meciuri din noul sezon al Ligii 1, moldovenii nereusind sa arate (cel putin pana in acest moment) ca sunt o candidata la titlul de campioana a Romaniei.

Adrian Porumboiu, patron VasluiFoto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si clasamentul Ligii 1.

Adrian Porumboiu a fost aproape de cucerirea campionatului in sezonul trecut (cu Marius Lacatus pe banca tehnica), iar acest lucru l-a ambitionat si mai tare pe patronul moldovenilor. A investit din nou mult, iar la Vaslui au sosit Lopez Caro (fost antrenor al Realului din Madrid), Bodipo (imprumutat de la Deportivo la Coruna) si Rivas (fost capitan la Betis Sevilla).

Cu toate acestea, moldovenii nu au reusit sa castige impotriva unei nou-promovate, FCM Targu-Mures plecand cu un punct de la Vaslui (scor 1-1). Lucrurile nu merg deloc bine pentru galben-verzi, iar daca victoriile vor intarzia sa apara va fi destul de probabil ca Porumboiu sa ia in calcul o despartire prematura de Lopez Caro. Un lucru e clar, doar rezultatele il pot tine in functie pe tehnicianul iberic.

Urmatoarele meciuri ale Vasluiului:

U Cluj - FC Vaslui (III)

FC Vaslui - FC Brasov (IV)

FC Vaslui - Steaua (V).