A debut inca de tanar in prima echipa a Realului, la doar 17 ani, iar pe Santiago Bernabeu a stat nu mai putin de 16 ani. In acesta perioada a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Madridului. Raul Gonzalez a aparut miercuri altfel decat l-am stiut pana acum - intr-un alt tricou decat cel al Realului din Madrid.

Foto:

Pe 5 noiembrie 1994, Raul a marcat primul sau gol pentru Real, totul intamplandu-se intr-un derbi cu Atletico. Au urmat sute de reusite, iar echipei i s-a spus incetul cu incetul "Raul Madrid".

Dupa 16 ani de performante la cel mai inalt nivel alaturi de galactici, Raul a schimbat tricoul de joc, fotbalistul fiind prezentat oficial drept noul jucator al celor de la Schalke 04 (sau Schalke 07 dupa cum au glumit jurnalistii de la AS).

"Am fost primit cu mult entuziasm, imi doresc multe reusite alaturi de Schalke. Este posibil ca in acest sezon sa ma intorc pe Santiago Bernabeu, dar ca adversar" - Raul Gonzalez dupa prezentarea oficiala.

Nascut pe 27 iunie 1977, Raul Gonzalez Blanco a evoluat timp de 16 ani la prima echipa a celor de la Real Madrid, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria clubului madrilen.