Dupa 0-0 cu Zenit, fotbalistii Unirii Urziceni sunt optimisti, Galamaz, Bilasco si compania fiind de parere ca pot produce marea surpriza in disputa retur. "Nu cred ca s-a vazut pe teren diferenta de buget dintre cele doua echipe. Atata timp cat vom avea sanse, vom spera", a precizat Sorin Frunza. Meciul retur va avea loc in data de 4 august, in Rusia.

Unirea, doar egal cu ZenitFoto: Hotnews

"A fost un meci dificil, mai ales dupa ce am ramas in zece oameni. A fost foarte greu, am suferit, am dat de o echipa foarte puternica, bine asezata in teren, dar nu le-am dat prea multe sanse. Oricum, calificarea se va juca in Rusia. I-am studiat foarte bine pe casete si ne-am luat masuri la cei mai importanti jucatori ai lor. Este un rezultat echitabil. Ar fi extraordinar daca ne-am califica, pentru ca am avea locul asigurat in grupele Ligii Europa. Ne este greu cu echipe cu buget de 20 de ori mai mare decat al nostru si cu jucatori de 30 de milioane de euro, dar mergem sa ne jucam sansa" - Sorin Paraschiv.

"Este dificil sa joci impotriva unei echipe cum este Zenit in inferioritate numerica din minutul 36. Intotdeauna am plecat cu sansa a doua, insa am reusit sa facem meciuri bune. Mergem cu speranta in calificare, vom incerca sa obtinem un rezultat bun in mansa a doua. Astazi, s-a dovedit ca se poate cu multa daruire şi concentrare sa depasesti o echipa cum este Zenit, care are un buget mult mai mare" - Marius Bilasco.

"Tinand cont ca am jucat mai mult de jumatate de partida in zece oameni, cred ca am facut un meci bun si suntem multumiti de rezultat. Vom incerca sa facem mai mult in retur si ne vom juca sansa pana la capat. Stim ca Zenit va juca mult mai bine acolo, in fata propriilor suporteri, dar atat timp cat avem o sansa trebuie sa credem in ea" - Petre Marin.

"Este un rezultat bun, cu una dintre dintre cele mai bune echipe din Europa. Noi suntem o echipa mica in Europa si cand joci in conditiile date esti multumit si cu o remiza. Nu comentam arbitrajul. Nu conteaza banii, conteaza sufletul. Noi am jucat la sacrificiu si cateodata asta conteaza cel mai mult. Urziceni a aratat inca o data ca este echipa Romaniei si este foarte apreciata de toti iubitorii fotbalului" - George Galamaz.

"Suntem multumiti de rezulat, chiar daca am jucat in zece. Avem sanse egale de calificare. E bine ca nu am primit gol acasa. Acolo se poate intampla orice. Noi ne-am facut treaba si nu s-a vazut diferenta intre bugetele celor doua echipe" - Sorin Frunza (conform Mediafax).