"Rusii sunt clar favoriti, dar credem in noi", sunt cuvintele lui Roni Levy inainte de confruntarea cu Zenit Sankt Petersburg. Unirea vrea o victorie la cel putin un gol diferenta (1-0 ar fi in viziunea ialomitenilor rezultatul perfect), in timp ce echipa lui Luciano Spaletti va incerca sa decida calificarea inca din Ghencea. Partida dintre Unirea Urziceni si Zenit Sankt Petersburg va incepe de la ora 20.30, urmand sa fie Live Text pe HotNews.ro.

Roni Levy pleaca de la UrziceniFoto: Hotnews

Interesant este faptul ca pana la aceasta ora, nicio televiziune nu a preluat drepturile de transmisie pentru aceasta partida, singura oferta pentru Urziceni venind din partea Protv-ului.

"Zenit este cea mai buna echipa pe care o puteam intalni in aceasta faza. Este o echipa impotriva careia este greu sa joci, dar asta e «norocul» nostru. Zenit vine dupa 14 meciuri in campionatul Rusiei, iar noi doar dupa unul in Liga 1. Nu este cea mai buna situatie, dar credem in noi, a declarat Roni Levi.

"Trebuie sa fim in cea mai buna forma la ora meciului. Trebuie sa dam tot ce avem mai bun din noi pentru echipa si pentru Romania. Este foarte important sa nu primim gol acasa, vom incerca sa jucam un fotbal placut si sa dovedim ca suntem o echipa buna. Zenit este la nivelul celor de la FC Sevilla, iar ca buget se compara cu marile echipe din Europa. Ghencea este a doua noastra casa si ne-am simtit foarte bine aici, iar de fiecare data aproape am umplut stadionul" - George Galamaz.

"Unirea e o echipa disciplinata din punct de vedere tactic. Au un portar bun si fundasi centrali masivi. Si atacantii imi plac. In total, cred ca au cinci-sase jucatori foarte buni" - Luciano Spaletti.

"Sunt increzator ca putem castiga meciul cu Unirea. Nu stim foarte multe lucruri despre ei" - Iuri Jevnov, portar Zenit.

Echipe probabile:

Urziceni: Arlauskis - Petre Marin, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, Paraschiv, Paduretu, Neaga - Bilasco, Dale. Antrenor: Ronny Levy.

Zenit: Zhernov - Anyukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Danny Alves, Denisov, Rosina, Fayzulin - Kanunnikov, Kerzhakov. Antrenor: Luciano Spaletti.

Arbitrul disputei din Ghencea va fi Bruno Paixao, din Portugalia.