Ionel Danciulescu s-a reintors la marea sa iubire: Dinamo Bucuresti. Desi atacantul de 33 de ani a primit o oferta de la FCM Tg. Mures, club ce ii oferea 250.000 de euro anual, a preferat sa se alature lui Ioan Andone la echipa din Stefan cel Mare.

Ionel Danciulescu, din nou "caine"Foto: AGERPRES

Noul contract dintre Ionel Danciulescu si Dinamo va fi semnat in zilele urmatoare si va fi valabil pentru o perioada de doi ani. "Sufletul mi-a spus sa fac asta, chiar daca am avut mai multe oferte. Era dificil, tinand cont de relatia mea cu Dinamo, sa joc la alta echipa in tara. Am ales sa vin, chiar daca multi m-au sfatuit sa raman in Spania. Imi plac provocarile, am decis sa le ascult", a declarat Danciulescu pentru prosport.ro.

Dupa un sezon in care a ajutat formatia Hercules Alicante sa promoveze in Primera Division, Danciulescu a fost pus pe liber de spanioli. Atacantul a primit oferte de la U Cluj si FCM Tg. Mures, dar si de la Khazar Lankaran, echipa antrenata de Mircea Rednic, insa dupa o intalnire cu Nicolae Badea, Danciulescu a ales sa se intoarca la Dinamo, acolo unde ar urma sa primeasca un salariu anual de 150.000 de dolari.

Ionel Danciulescu a mai evoluat la Dinamo in perioadele 1995-1997 si 2002-2009.