Eliminat cu 20 de minute inaintea finalului partidei dintre FC Timisoara si Gloria Bistrita, Cosmin Contra a declarat ca vrea sa se retraga din fotbal, nemultumit de decizia arbitrului Sebastian Coltescu.

Contra vrea sa se retragaFoto: Agerpres

"Domnul Coltescu m-a facut sa ma retrag din fotbal! Nu se poate sta in mizeria asta de campionat! Nu vreau sa imi patez finalul de cariera pentru mocirla asta din Romania. Nu stiu de ce mi-a dat rosu! L-am impins in spate pe adversar, dar a exagerat. Nu pot sa vin cu sufletul aici si sa vad ce se intampla. Chiar am venit sa-i ajut pe baieti", , a declarat Cosmin Contra pentru Gsptv, citat de Mediafax.

"Nu pot continua intr-un fotbal in care nu stiu daca se incearca ceva. Eu pun suflet, asa am fost toata viata. Poate mai am momente cand nu gandesc, dar sunt reactii de moment. Azi chiar nu meritam sa fiu eliminat. Nu am dat cu pumnul, l-am impins din spate si atat! Daca dadeam cu pumnul, jucatorul era jos, dar el s-a ridicat dupa doua secunde", a adaugat Contra.

Antrenorul Timisoarei, Vladimir Petrovici, considera ca echipa sa ar fi castigat partida cu Gloria daca fundasul Contra nu ar fi fost eliminat si a anuntat ca fostul jucator de la Getafe nu va scapa nesanctionat.

Timisoara si Gloria Bistrita au remizat, scor 2-2, in prima etapa a Ligii 1. Golurile banatenilor au fost marcate de Goga si Magera, in timp ce pentru bistriteni au marcat Andrei Muresan si Coroian (din penalty).