O greseala de arbitraj a impartit punctele intre Pandurii Tg. Jiu si Unirea Urziceni in prima etapa a Ligii 1, sezonul 2010/2011. Vicecampioana Romaniei a remizat, scor 0-0, cu echipa ce a retrogradat la finalul sezonului trecut si a beneficiat de retragerea celor de la inter Curtea de Arges, dar care a reusit sa marcheze in minutele de prelungire ale partidei. Gol anulat, insa, pentru un ofsaid inexistent la Antohi.

Pandurii - Urziceni 0-0Foto: Agerpres

Mihai Stoica, manager general Unirea Urziceni: "A fost un meci nebun care se putea incheia cu orice rezultat, mai putin cu 0-0 daca ne luam dupa desfasurarea partidei. Si pana la urma a fost 0-0. Echipa Pandurii a jucat extraordinar pana in minutul 70, dupa care a facut tot ce a putut sa traga de timp, asta am vazut eu, ca au stat pe jos. In opinia mea a fost gol valabil pentru Pandurii, eu asa am vazut ca a fost gol valabil marcat de Pandurii in ultimul minut de prelungiri. Sunt fair-play, de ce sa spun altfel daca asta am vazut? E faza grea, dar mie mi s-a parut ca a fost gol valabil". (Mediafax)

Rony Levy, antrenor Unirea: "Toti jucatorii de la Pandurii au venit pregatiti de la International, au venit pregatiti bine, era normal sa fie asa, sa nu sufere la acest aspect. Am platit pretul celor 120 minute jucate la Cluj, am avut o echipa fara prospetime. De pe banca nu am vazut daca a fost ofsaid sau nu la golul Pandurilor, voi vedea reluarile si ma voi convinge. Daca a fost gol valabil inseamna ca Unirea a fost norocoasa cu acest punct" (prosport.ro)

Eugen Pirvulescu, presedintele executiv al Pandurilor: "E viciere de rezultat. Era munca baietilor, pe care ii felicit pentru modul in care au jucat. Meritam cele trei puncte. Arbitrul de tusa a facut o greseala impardonabila. La valoarea lui nu avea voie sa greseasca".

Ionut Badea, antrenor Pandurii: "Felicit jucatorii pentru prestatie, a fost un meci cu implicatii psiholologice mari. Din punctul meu de vedere am castigat acest meci, am fi putut sa inscriem mai multe goluri, este cu atat mai buna prestatia elevilor mei cu cat am jucat cu doi debutanti in Liga I. Avem un lot de valoare si putem face o echipa frumoasa care poate face mai mult decat salvarea de la retrogradare. E imbucurator ca jocul are consistenta si sper ca jucatorii sa continue pe acest trend ascendent".