Ca urmare a prestatiei slabe de la Cupa Mondiala, fanii englezi si-au pierdut interesul fata de echipa nationala de fotbal, de aceea, Federatia engleza (FA) a micsorat preturile biletelor pentru urmatorul meci al nationalei lui Fabio Capello, din 11 august.

Preturi reduse pentru fanii engleziFoto: Reuters

"Stim ca va fi nevoie de timp pentru a recastiga increderea fanilor. Se poate ca audienta de la meciul cu Ungaria sa fie mai mica in comparatie cu altele de pe Wembley. Acest lucru e de inteles", a declarat Adrian Bevington, directorul Club England pentru site-ul oficial al FA, citat de BBC.

Unele preturi pentru amicalul cu Ungaria vor fi reduse si cu pana la o treime, un pachet pentru o familie cu doi adulti si doi copii ajungand acum la 60 de lire sterline. Locurile in spatiile pentru familii vor fi de 20 lire sterline pentru adulti si 10 lire sterline pentru copii, in timp ce biletele individuale vor costa intre 20 si 40 lire sterline.

FA nu a vrut sa ofere date despre numarul biletelor vandute pana acum pentru primul meci al englezilor dupa dezamagirea de la Cupa Mondiala.

"Intelegem cu adevarat furia si frustrarea fanilor si a plublicului larg. Apreciem faptul ca mii de oameni au cheltuit sume imense de bani pentru a calatori in Africa de Sud si care se simt, pe buna dreptate, foarte dezamagiti. Avem responsabilitatea sa facem planuri imediate si pe termen lung pentru a da Angliei o sansa adevarata de succes in turneele care urmeaza", a adaugat Bevington.

Anglia va disputa un meci amical pe stadionul Wembley in 11 august, impotriva selectionatei Ungariei.