Steven Gerrard nu are nici cea mai mica intentie de a parasi echipa Liverpool, in ciuda zvonurilor din ultimele luni. Capitanul "Cormoranilor" a tinut sa infirme un eventual transfer al sau la "galacticii" de la Real Madrid, declarand ca nu va parasi echipa la care activeaza de la 8 ani.

Gerrard ramane la LiverpoolFoto: AGERPRES

Un sezon 2009/2010 mult sub asteptari, oferte tentante de la Real Madrid si Internazionale Milano si refuzul lui Gerrard de a comenta despre viitorul sau in timpul Mondialului din Africa de Sud au alimentat zvonurile potrivit carora o despartire dintre capitan si Liverpool ar fi din ce in ce mai aproape.

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al lui Liverpool, Steven Gerrard a infirmat insa plecarea sa din echipa "cormoranilor". "Atunci am spus clar ca vreau doar sa ma concentrez pe Cupa Mondiala si dupa sa am o vacanta normala alaturi de familia mea. Azi m-am intors la antrenamente la Melwood cu o parte din colegii mei de la Mondial si abia astept sa inceapa noul sezon", a declarat jucatorul de 30 de ani, care a avut o prima discutie si cu nou antrenor al echipei: "Am vrut sa-l intalnesc pe Roy Hodgson in privat si dupa ce am facut asta sunt foarte impresionat de planurile sale pentru viitorul echipei".

Steven Gerrard a vorbit si depre cel mai nou transfer al echipei sale, cel al mijlocasului Joe Cole: "Si-a aratat abilitatile de-a lungul timpului in Premier League - cateodata chiar impotriva noastra - asa ca va fi fantastic sa joc alaturi de el in tricoul rosu pentru Liverpool".