CFR Cluj a castigat Supercupa Romaniei dupa ce a invins cu 4-2 (dupa executatrea loviturilor de la 11 metri) pe Unirea Urziceni. Acesta a fost cel de-al saptelea trofeu castigat de echipa din Gruia in ultimele trei sezoane. "Mentalitatea noastra se aseamana cu cea a stelistilor din 1986. Stim sa jucam ca o campioana", a declarat Iuliu Muresan, presedintele clujenilor.

Iuliu MuresanFoto: AGERPRES

"Altii trebuie sa ia modelul CFR. Noile achizitii au jucat foarte bine, chiar mi-au placut. Kivuvu a aratat ca are calitati, tocmai de aceea nu sunt suparat pe el. Ati vazut ca si spectatorii l-au aplaudat. Sunt multumit de toata echipa. Au atitudine si spirit de luptatori. Mentalitatea noastra cred ca se aseamana cu cea a stelistilor in 1986. Stim sa jucam ca o campioana", a declarat Iuliu Muresan, citat de Mediafax.

"Trebuia sa marchez eu? Au avut cinci penaltiuri, trebuiau sa marcheze. Ei trebuie sa se uite ca în prima repriza nu au jucat nimic, noi am controlat total, ei au înscris doar printr-un autogol. Restul sunt povesti de frustrat. Îmi pare rau, nu vreau sa-l jignesc pe Mihai Stoica, dar asa se comporta. Cred ca în scurt timp o sa aratam ca si generalii dupa razboi, cu zece medalii la gat", a conchis Muresan.

"Baiatul sefului arbitrilor a decis rezultatul. Niciodata nu a fost asa, s-a vazut ca a vrut sa incline balanta. O sa vin cu toate fazele. Noi am castigat pe merit titlul. CFR l-a castigat cum l-a castigat. O sa vin cu faze, sa explice acel jucator bulgar de la Craiova ce a facut sau jucatorii de la Alba Iulia. Sa spuna jucatorii imprumutati de CFR la International Curtea de Arges ce s-a intamplat. Asta e CFR!"- Mihai Stoica (sport.ro).

"N-am reusit sa tinem acel 2-1. Sunt mandru de jucatorii mei. Am revenit bine in joc, desi am fost condusi. Penaltiurile sunt un moment foarte dificil. Suntem increzatori in viitor, avem mare incredere in jucatori. Am exersat penaltiurile, dar aici se poate vorbi si de noroc. N-am o explicatie pentru care jucatorii au ratat tot. E vorba de oboseala, de ghinion" - Ronny Levi, antrenor Urziceni.

"Am jucat ca o echipa mare, o echipa care a facut foarte multe lucruri bune. Sunt foarte multumit de prima ora de joc, echipa a jucat aproape perfect. Poate la autogolul lui Kivuvu a fost si vina noastra, dar ceea ce conteaza e victoria. Asta e cel mai important pentru club si pentru suporteri. Am castigat a treia oara la penaltiuri, nu se mai poate vorbi de noroc" - Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj.