CFR-ul vrea sa-si treaca in palmares cel de-al saptelea trofeu din ultimele trei sezoane, formatia din Gruia urmand sa intalnesca pe Unirea Urziceni in Supercupa Romaniei, prima intalnire oficiala din noul sezon competitional. Partida de la Cluj va fi in direct pe ProTV si Live Text pe HotNews.ro de la ora 20.30.

Ronny Levi, antrenor UnireaFoto: Hotnews

Echipe probabile:

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Piccolo, Cadu, Edimar - Kivuvu, Muresan, Culio - Kone, Bjelanovic, Deac.

Urziceni: Arlauskis - Brandan, Galamaz, Maftei, Marin - Frunza, Paduretu, Marinescu, Semedo - Onofras - Bilasco.

"Astept ca baietii sa-mi faca un cadou special de ziua mea. Fiecare partida are istoria ei, nu ne intereseaza faptul ca Unirea nu ne-a invins niciodata. Cand joaca CFR si Urziceni tot timpul ies meciuri frumoase. Nu stiu daca se va ajunge din nou la penaltiuri, desi suntem experimentati cand vine vorba de loviturile de departajare. Sa nu uitam ca am castigat doua trofee la 11 metri" - Andrea Mandorlini.

"Nu ne gandim la revansa. Nu ma intereseaza trecutul si traditia din meciurile cu CFR, ne gandim doar la viitor. Atuul nostru atat in meciul de maine cat si in acest sezon este grupul, suntem o forta ca echipa. Orice meci cu CFR e greu. Indiferent daca se joaca în Cupa sau campionat, noi trebuie sa fim foatre bine organizati pentru ca doar asa putem sa ne impunem" - Ronny Levi.