International Curtea de Arges s-a retras din Liga 1 din cauza problemelor financiare, iar Pandurii Targu Jiu va fi formatia care ii va lua locul in sezonul 2010/2011, a informat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, pentru Mediafax.

Pandurii raman in Liga 1Foto: Agerpres

"Discutiile s-au finalizat, Pandurii Targu Jiu e oficial in Liga I. Ieri si azi au avut loc discutiile si, conform regulamentului, Pandurii a luat locul echipei International Curtea de Arges. Nu avem cunostinta daca a fost vorba si de o suma de bani. Totul s-a desfasurat conform regulamentului si Pandurii vor juca in Liga I. Toate actele au fost depuse la Liga Profesionista de Fotbal, totul e in regula", a declarat Dumitru Dragomir.

International Curtea de Arges a incheiat sezonul 2009/2010 pe locul al 14-lea in Liga 1, fiind prima deasupra liniei de retrogradare, dar problemele financiare i-au constrans pe oficialii argeseni sa se retraga din prima liga. Pandurii au terminat sezonul pe locul al 15-lea si vor juca in continuare in Liga 1. Echipa din Targu Jiu a scapat de retrogradare si in sezonul 2006-2007, castigandu-si locul in Liga 1 la masa verde, in defavoarea Sportului Studentesc.