Steaua a incheiat cele doua stagii de pregatire din aceasta vara cu un procentaj al victoriilor de 100%. Elevii lui Victor Piturca au invins marti seara, in ultimul meci dinaintea startului campionatului intern, formatia austriaca Wattens, scor 3-0.

Steaua, doar egal fara PiturcaFoto: Hotnews

Steaua trebuia sa intalneasca in ultimul amical pe Zamalek, dar echipa egipteana a anulat partida din cauza unor probleme de lot. Ros-albastrii au disputat in cele din urma meciul in compania formatiei de liga a treia austriaca, Wattens Swarovski, pe care au invins-o cu 3-0, prin golurile marcate de Stancu (min. 22), Nicolita (min. 23) si Surdu (min. 70).

Echipa de start: Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - D. Stoica - Nicolita, Pacurar, Radut, Tanase - B. Stancu. Au mai evoluat: Toja, Martinovici, Gardos, Todorov, Lazar, Kapetanos, Angelov si Surdu

Formatia din Ghencea a incheiat pregatirile pentru noul sezon cu sase victorii din tot atatea meciuri disputate. Steaua a marcat 12 goluri si a primit unul singur. Rezultatele amicalelor Stelei: 1-0 Viktoria Plezn, 2-0 Apoel Nicosia, 4-1 Zaglebie, 1-0 Olympiakos, 1-0 Ferencvaros si 3-0 Wattens.

Steaua disputa in deplasare primul meci al sezonului 2010/2011 al Ligii 1. Duminica, in 25 iulie, ros-albastrii intalnesc nou promovata "U" Cluj, de la ora 18:00.