Spaniolul Jose Ramon Andres Puerta (cunoscut sub numele de Jose Andres) a gasit o modalitate unica de a-i multumi caracatitiei Paul pentru pronosticul dat in legatura cu partida Germania - Spania (scor 0-1): in restaurantele ThinkFoodGroup (ii apartin ibericului) din Washington caracatita a fost scoasa din meniu, informeaza presa americana.

Caracatita PaulFoto: Reuters

Jose Andre (patron al ThinkFoodGroup) a vazut meciul Germania - Spania in restaurantul Jaleo din Bethesda impreuna cu mai multe personalitati, printre acestea gasindu-se si Jorge Descallar, ambasadorul Spaniei in SUA.

"Am trait partida la intesitate maxima. Sunt foarte fericit ca Spania a ajuns in finala Cupei Mondiale. In semn de recunostinta pentru Paul (caracatita oracol a turneului final), caracatita va fi scoasa din meniuri in urmatoarea perioada", a declarat Jose Andres.

Superstitios la fel precum majoritatea suporterilor, Jose va mentine (conform jurnalistilor americani) aceasta decizie in restaurantele sale cel putin pana la finalul Cupei Mondiale.

La turneul final din Africa de Sud, Paul a prezis ca Germania va invinge pe Australia, Ghana, Anglia si Argentina. De asemenea, caracatita a pronosticat ca “Panzerele” vor fi invinse de Serbia si Spania. Toate previziunile s-au dovedit a fi adevarate.