Germania a impresionat la Cupa Mondiala, nemtii trimitandu-i acasa pe englezi (4-1 in optimi) si pe argentinieni (4-0 in sferturi). Echipa lui Low nu a putut insa sa faca fata in semifinale unor spanioli dezlantuiti. "Ii felicit pe spanioli, ne-au fost superiori. Pot bate pe oricine", este de parere antrenorul german.

Joachim LowFoto: Reuters

"Sunt foarte dezamagit, dar in acelasi timp trebuie sa-i felicit pe spanioli. Au facut un meci mare, iar antrenorul lor a stiut exact ce si cum sa le spuna. Au pasat foarte mult, enervant chiar uneori, iar noi nu am putut sa ne facem jocul" - Joachim Low.

"Nu am avut destule baloane pentru a pleca catre atac. Am fost dominati categoric la mijlocul terenului. Spania are jucatori de exceptie, toata generatia este una de laudat. In momentul de fata, Spania este cea mai buna echipa din lume. Au castigat pe merit in 2008 (nr. Campionatul European), iar acum sunt in finala Cupei Mondiale. Intr-o zi fasta, pot bate pe oricine" - Joachim Low.

"S-a vazut ca multi dintre ei sunt coechipieri la Barcelona, stilul a fost asemanator. Au impresionat din nou cu lejeritatea de a pasa, de a se demarca. Nu ne-au lasat prea multe sanse " - Joachim Low.

"Daca ne-a lipsit Muller? Cred ca da, este un jucator excelent. Ne-a fost de mare ajutor de-a lungul turneului final. Cu toate acestea, nu am nicio garantie ca lucrurile ar fi stat altfel cu el in teren" - Joachim Low, intr-un interviu acordat AS.