Demis dupa Cupa Mondiala, Carlos Dunga multumeste, intr-o scrisoare deschisa, Federatiei Braziliene de Fotbal pentru onoarea si sansa de a pregati prima reprezentativa. "Imi pare rau ca nu am putut duce la bun sfarsit proiectul nostru in legatura cu CM. A fost o experienta unica, multumesc pentru aceasta oportunitate", a precizat fostul international brazilian.

Carlos DungaFoto: Reuters

"Va multumesc pentru increderea acordata. De asemenea, trebuie sa recunosc ca nu am simtit niciun fel de presiune in alegerile facute. Am plecat cu totii la un drum, iar rezultatele sunt cele care ne judeca. Am avut mari sperante in legatura cu turneul final, dar din pacate lucrurile nu au stat cum ne-am dorit. Nu a fost usor sa aleg cei mai buni 23 de fotbalisti dintr-un total de 90. A fost o experienta unica, multumesc pentru aceasta oportunitate de a pregati nationala Braziliei. Mandria este de partea mea", a declarat Dunga intr-o scrisoare oficiala, citat de Globo.

"Lucrurile erau clare pentru noi - eram obligati sa castigam cel de-al saselea titlu pentru Brazilia. Misiunea a fost una complexa, iar obiectivul a fost ratat. Ii doresc mult succes noului antrenor al nationalei", a conchis Dunga.

Brazilia, pregatita de Carlos Dunga, a fost eliminata inca din sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal, sud-americanii fiind invinsi, scor 2-1, de catre Olanda.