Wesley Sneijder ar putea ajunge in Premier League in aceasta vara. Potrivit presei britanice, mijlocasul olandez este dorit de Manchester United, echipa care este dispusa sa plateasca 30 de milioane de lire sterline. Un cuvant important in aceasta poveste l-ar avea de spus insa fostul adversar al lui Manchester, Rafa Benitez.​

Wesley Sneijder, dorit de Manchester UnitedFoto: Reuters

Sneijder (26 ani), care a contribuit la sezonul excelent al lui Inter Milan, echipa care a castigat campionatul in Serie A, Cupa Italiei, dar si Liga Campionilor, este in vizorul lui Sir Alex Ferguson pentru a-l inlocui pe Paul Scholes. Potrivit presei britanice, Ferguson insista ca majoritatea sumei obtinuta din transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid este disponibila acum pentru noi transferuri.

Inter a platit clubului Real Madrid 20 de milioane de lire sterline pentru Wesley Sneijder, iar clubul italian ar putea avea un profit de 10 milioane de lire sterline dintr-un eventual transfer al mijlocasului la Manchester United. Cel care ar putea da peste cap insa planurile englezilor de la Manchester United poate fi chiar fostul adversar al lui Ferguson, Rafael Benitez, noul antrenor al Interului.