Diego Armando Maradona este dorit la carma primei reprezentative a Argentinei pe termen lung, indiferent de rezultatul sfertului de finala cu Germania, a precizat Humberto Grandona, unul dintre reprezentantii AFA (Federatia Argentiniana de Fotbal). "Proiectele pe termen lung sunt cele care dau rezultate", sunt de parere oficialii din Tara Tangoului.

Diego MaradonaFoto: Reuters

"Diego (nr. Maradona) nu trebuie sa ramana doar pana la Copa America din 2011 (se desfasoara in Argentina), ci pana in 2015. Vom imita astfel federatia chiliana, care i-a propus lui Marcelo Bielsa sa-si prelungeasca contractul tot pana in 2015. Proiectele pe termen lung sunt cele care dau rezultate", a declarat Grandona pentru L'Equipe, conform Agerpress.

Criticat pentru felul sau de a fi, Maradona a impresionat alaturi de echipa nationala a Argentinei la Cupa Mondiala din 2010, competitie unde Messi, Higuain si compania au facut spectacol.

Federatia de Fotbal din Argentina isi doreste ca "Butoiasul Atomic" sa ramana la prima reprezentativa cel putin pana in anul 2015.