Doi jucatori ai campioanei Ungariei, Debrecen, au fost suspendati de catre UEFA in legatura cu o tentativa de manipulare a unor meciuri din cupele europene. Clubul maghiar a intrat in atentia forului european dupa aparitia unor suspiciuni de aranjare a meciului din Liga Campionilor dintre Debrecen si Fiorentina.

Portarul muntenegrean al echipei Debrecen, ​Vukasin Poleksic, a fost suspendat marti de catre UEFA pentru o perioada de doi ani, pana in 20 iunie 2012, pentru ca nu a raportat faptul ca a fost abordat de indivizi necunoscuti ce ii cereau sa aranjeze doua meciuri din cupele europene. Pe langa suspendare, Poleksic a primit si o amenda de 10.000 de euro.

Celalalt jucator de la Debrecen suspendat este fundasul maghiar Norbert Meszaros, care a primit interdictie de a juca in cupele europene pentru o perioada de un an si jumatate, pana in 31 decembrie 2011, plus o amenda de 7.000 de euro, pentru ca nu a dezvaluit faptul ca i s-a cerut aranjarea unui meci european.

In cursul lunii mai au fost audiati opt jucatori de la Debrecen, UEFA incercand sa afle daca meciul dintre echipa maghiara si formatia italiana Fiorentina, din octobrie 2009, din Liga Campionilor, a fost sau nu aranjat. Debrecen a pierdut acea partida cu scorul de 3-4.