Anglia a parasit Mondialul din Africa de Sud, nu inainte de a face cunostinta cu "ospitalitatea" sud-africanilor. Personalul de curatenie de la hotelul de lux in care au fost cazati Gerrard si compania a furat timp de o saptamana lucruri din camerele fotbalistilor. Politia si-a facut prompt datoria, cei cinci angajati fiind deja acuzati si condamnati.

Nationala AnglieiFoto: Reuters

Personalul de curatenie de la hotelul de lux de langa Rustenburg in care a fost cazata nationala Angliei pentru Mondialul din Africa de Sud a furat din camerele fotbalistilor tricouri de la echipamantele de joc, o medalie si chiar lenjerie intima, informeaza AP.

Junior Metsi, purtatorul de cuvant al Politiei, a declarat ca furturile au inceput acum mai bine de o saptamana, dar jucatorii au reclamat incidentele abia sambata. Politia a rezolvat cazul intr-o singura zi, fortele de ordine perchezitionand casele personalului de curatenie. Toate lucrurile fotbalistilor englezi, ale caror nume nu au fost dezvaluite, au fost recuperate.

Duminica, una dintre instantele speciale pentru Cupa Mondiala i-a condamnat pe cei cinci angajati ai hotelului la trei ani de inchisoare, aplicandu-le si o amenda de aproximativ 800 de dolari.