FC Brasov va fi antrenata de un italian. Giuseppe Materazzi, tatal lui Marco Materazzi, jucatorul lui Inter Milano, a semnat un contract valabil pentru un sezon cu formatia brasoveana, avand optiunea de a-si prelungi contractul cu inca un an.

“Giuseppe Materazzi este incepand de astazi noul antrenor al lui FC Brasov, dupa ce a semnat un contract pe un sezon cu optiune de prelungire pentru inca un an. Obiectivul echipei pentru acest sezon este calificarea in Europa League. Nu va fi usor, insa eu am mare incredere in Materazzi pentru ca vine cu o alta mentalitate", a declarat Ioan Neculaie, presedintele CA al FC Brasov, pentru site-ul oficial al clubului.

"Din punctul meu de vedere cred ca este peste Mandorlini de la CFR Cluj, pentru ca Materazzi are o experienta de peste 20 de ani ca antrenor in Serie A. Pana joi, lotul va fi completat cu mai multi jucatori. Materazzi va fi ajutat de antrenorii secunzi Antonio Antonucci si Daniel Isaila, Andrei Santa se va ocupa cu pregatirea portarilor, iar Robert Ilyes va fi jucator si antrenor secund“, a adaugat Neculaie.

In varsta de 64 de ani, Giuseppe Materazzi a mai antrenat echipe ca Lazio sau Sporting Lisabona.