Nu tactica gresita a lui Fabio Capello a dus la dezamagitorul rezultat al englezilor din meciul cu Algeria de la Mondialul din Africa de Sud. Potrivit unui saman, nationala Angliei a fost blestemata, dovada a acestei ipoteze stand un porumbel ce si-a afacut aparitia pe stadion in timpul meciului.

Porumbelul "portar"Foto: Captura Youtube.com

Porumbelul a fost surprins de camerele de luat vederi stand pe poarta Algeriei, acesta fiind trimis de un vrajitor pentru a blestema jucatorii englezi. Potrivit samanului african Olga Mokwena (59 de ani) porumbelul a fost folosit pentru a ajuta apararea algeriana.

"Ar putea fi cineva care sustine Algeria si care a hotarat sa apeleze la un vrajitor pentru a arunca o vraja asupra nationalei Angliei. Urmaresc Mondialul cu mare atentie si chiar am vazut porumbelul. Pasarea era acolo noaptea, atunci cand pasarile ar fi trebuit sa doarma. Dar aceea nu dormea. Acest lucru inseamna ca apara poarta Algeriei. O proteja", a declarat Mokwena, potrivit publicatiei britanice The Sun.

Samanul a declarat ca englezii trebuie sa apeleze si ei la o vraja pentru a putea sa bata Slovenia: "Le-as da ceva cu care sa se spele, o pudra din scoarta de copac. Ei au nevoie de ceva pentru a spiritele rele", a adaugat Mokwena.

Anglia a remizat, scor 0-0, cu nationala Algeriei, in cel de-al doilea lor meci de la CM din Africa de Sud. In ultimul meci al Grupei C, englezii lui Capello intalnesc liderul Slovenia.