Cu toate ca Spania a invins cu 2-0 pe Honduras, antrenorul Vicente Del Bosque nu se arata prea incantat de jocul elevilor sai, tehnicianul fiind de parere ca ibericii rateaza prea mult si ca sunt vulnerabili in aparare. "Sunt multumit de rezultat, dar nu si de joc. Cand nu punctezi, adversarul te poate pedepsi", a precizatDel Bosque.

Vicente Del BosqueFoto: Reuters

"Trebuie sa invingem pe Chile pentru a spera la calificare. Sunt multumit de rezultat, dar nu si de joc. Este adevarat, ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am marcat. Cand nu punctezi, adversarul te poate pedepsi. Am simtit ca am fost din nou vulnerabili in aparare. Am jucatori care sunt gata sa faca fata oricarui fel de presiune" - Vicente Del Bosque, antrenor Spania.

"Ideea era sa tinem cat mai mult de minge, pentru ca stiam ca sunt devastatori cand construiesc. Stiam ca vom avea un meci infernal, asa a si fost. Cu Elvetia ne asteptam tot la o disputa dificila. Vom juca numai pentru suporterii nostri de acasa" - Reinaldo Rueda, antrenor Honduras.

"Sunt fericit pentru aceasta prima victorie. Am evoluat destul de bine, am avut o posesie importanta a balonului. Am punctat de doua ori azi, insa important era sa castige echipa. Soarta este in mainile noastre contra celor din Chile, daca vom invinge, mergem in optimile de finala" - David Villa, atacant Spania.