Zinedine Zidane nu este de acord cu comportamentul din ultimul timp al jucatorilor echipei Frantei, fostul international fiind de parere ca fotbalistii erau obligati sa se antreneze, nu sa protesteze pentru trimiterea acasa a lui Anelka. Zizou il ataca pe Raymond Domenech, cel despre care spune ca nu a stiut sa gestioneze situatia tensionata din vestiarul echipei.

Zinedine ZidaneFoto: Reuters

"Imi pare rau de echipa, parcursul ei de pana acum a fost catastrofal. Nu reusesc sa-si creeze destule ocazii de gol, iar asta se vede la rezultatul final. Franta are jucatori foarte buni, de certa valoare, dar nu formeaza o echipa", a declarat Zidane.

Intrebat ce parere are in legatura cu faptul ca Yoann Gourcuff a fost lasat pe banca de rezerve in meciul cu Mexic, fostul international a replicat: "Antrenorul a luat aceasta decizie si raspunde pentru rezultat. Trebuie sa recunosc ca nu sunt de acord cu el", a fost de parere Zizou.

Castigator al Balonului de Aur, Zinedine a declarat ca il respecta pe Raymond Domenech prin natura postului ocupat (nr. selectionerul Frantei), dar a fost mereu de parere ca nationala nu merge intr-o directie buna cu acesta la timona.