Un fan englez a inselat vigilenta fortelor de ordine si a intrat in zona vestiarului echipei nationale a Angliei imediat dupa terminarea partidei cu Algeria. Nemultumit de evolutia favoritilor, suporterul a dorit sa-i ceara socoteala lui David Beckham, unul dintre oficialii britanicilor pentru Mondialul sud-african. Dupa ce a pierdut in primul meci, Vicente Del Bosque se gandeste sa schimbe echipa, in timp ce Fabio Capello le cere scuze fanilor.

Del Bosque schimba echipaFoto: Reuters

Anglia a remizat lamentabil cu Algeria (0-0), iar fanii au fost total nemultumiti. Unul dintrei ei (mai descurcaret) a reusit sa ajunga pana in zona vestiarelor pentru a-si certa favoritii. Incidentul pune la indoiala masurile de siguranta existente in Africa de Sud, oficialii britanici urmand sa depuna o plangere la FIFA in acest sens.

Fanul este dat in urmarire generala in Africa de Sud, autoritatile sperand sa-l poata prinde in urmatoarea perioada.

Dupa ce a pierdut surprinzator in fata Elvetiei, Vicente Del Bosque intentioneaza sa schimbe echipa, mutarile principale urmand sa fie trimiterea in teren inca din primul minut a cuplului Cesc Fabregas - Fernando Torres.

Fabio Capello a precizat dupa remiza cu Algeria ca intelege nemultumirea fanilor englezi si ca isi cere scuze pentru rezultatele nu tocmai satisfacatoare ale echipei de la Cupa Mondiala. Pentru a ajunge in optimi, Anglia trebuie neaparat sa invinga Slovenia.