Jurnalistii englezi ii critica puternic pe elevii lui Fabio Capello dupa 0-0 cu Algeria, Anglia fiind in acest moment mai aproape de eliminare decat de optimile competitiei. "Evolutie fara imaginatie si curaj. Asteptam sa vedem fotbal, dar ne-am inselat. Rusine!" - Sky Sports.

Rooney, doar o umbra la CM 2010Foto: Reuters

"Evolutie fara imaginatie si fara curaj. Asteptam sa vedem fotbal, dar ne-am inselat. Dupa 1-1 cu SUA, au promis rezultate in meciul cu Algeria. Dar, oamenii lui Capello s-au luptat, fara succes, pentru a se impune in fata unui adversar mult mai slab cotat" - Sky Sports.

"Visurile Angliei sunt pe marginea prapastiei dupa un egal cu Algeria. Rooney si compania au parut lipsiti de idei si creativitate, spectacolul lor fiind in continuare de groaza in Cape Town" - The Sun.

"Cu o lipsa de energie si credinta alarmante, echipa lui Capello continua sa joace confuz fie ca o face la altitudine, fie la nivelul marii. Numai Dumnezeu stie ce va mai spune acum Franz Beckenbauer" - The Telegraph.

"Englezii au schiopatat spre o noua remiza plictisitoare, iar acum sunt la un pas de o iesire prematura de la Cupa Mondiala" - Daily Mail.