SUA a revenit de la 0-2 in meciul cu Slovenia si a fost la un pas de a lua toate cele trei puncte puse in joc, dar golul lui Edu din minutul 86 a fost anulat, lucru ce "i-a scos din minti" pe americani.

Bob Bradley, selectioner SUAFoto: Reuters

"Am trait emotii diferite: in prima repriza, jucatorul Sloveniei a avut un sut foarte frumos. Au gasit cateva spatii si apoi au reusit sa inscrie din nou dupa un contra-atac frumos. In partea a doua a meciului noi ne-am creat foarte multe oportunitati. Am avut momente bune si mai putin bune", a declarat selectionerul SUA, Bob Bradley.

In privinta golului anulat lui Maurice Edu, tehnicianul american a replicat: "Nici macar acum nu stiu de ce ne-a fost anulat golul al treilea".

Landon Donovan: "Sunt mandru de colegii mei. Nu stiu daca sunt multe echipe care ar fi avut un raspuns la fel ca noi in momentul in care eram condusi cu 2-0". Intrebat de prestatia arbitrului de centru, Donovan a declarat: "A fost primul meci al baiatului la Cupa Mondiala si poate ca a fost luat de val".

Matjaz Kek, selectioner Slovenia: "A fost un meci minunat, dar am facut in repriza a doua o serie de greseli prostesti pe care nu ar fi trebui sa le comitem".