Cu tot cititul lui Domenech in stele, Franta nu a iesit din zodia lipsei de inspiratie: trupa franceza a facut si joi o partida slaba, in care nu a avut nicio ocazie cu adevarat importanta (cu exceptia unui sut al lui Malouda, expediat undeva in repriza secunda).

Foto:

Mexicul in schimb si-a respectat partitura si a speculat erorile din defensiva adversarului: cateva raiduri in prima parte, purtate de Franco, Giovani si Vela, au avertizat Franta asupra pericolului.

Scorul a fost deschis in minutul 64, cand Hernandez a ramas singur cu Lloris, fanionul a ramas jos, iar mexicanul a indeplinit o formalitate.

Nici la acest scor, Franta nu a avut puterea sa reactioneze - nu a inregistrat nicio situatie de poarta! In aceste conditii, tot Mexicul a fost echipa care a marcat: Blanco, din penalty, minutul 84, dupa un fault comis de Abidal asupra lui Barrera.

Click aici pentru rezumatul meciului Franta - Mexic 0-2!

In aceste conditii, Mexic si Uruguay pot merge impreuna in optimi de finala, in conditiile unui egal in jocul direct din ultima etapa. Un asemenea scenariu ar transforma jocul Franta - Africa de Sud intr-un joc de pregatire...