Pasiunea pentru fotbal nu cunoaste limite. Doua surori din Australia au inregistrat, joi, un nou record mondial, dupa ce au privit la televizor timp de 87 de ore transmisiuni de la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Joanne si Alanah Argyrou, de 22, respectiv 24 de ani, au depasit recordul anterior cu o ora, record detinut de olandezul Efraim van Oeveren.

Surorile Argyrou au stat trei zile si jumatate la Sydney's Star City Casino. Cele doua microbiste au fost monitorizate tot timpul de oficiali ai Guinness World Records, care s-au asigurat ca surorile nu "isi dezlipesc ochii" de pe ecranul televizorului mai mult de cinci secunde.

La fiecare ora fetele au avut dreptul la o pauza de cinci minute si au avut voie sa bea cel mult cinci cani de cafea pe zi. In momentele in care nu s-au jucat meciuri la Mondialul din Africa de Sud, cele doua australience au privit meciuri inregistrate sau documentare despre fotbal. "E usor pentru mine deoarece imi place sa ma uit la fotbal", a declarat Joanne Argyrou.

Fetele au avut si adversari, Tim Chan si Joel Martinot, insa cei doi s-au retras, nereusind sa le "faca fata" surorilor.

Joanne si Alanah vor primi premii in valoare de 7.600 de dolari si vor avea ocazia de a juca impotriva fostului jucator australian Steve Corica intr-un joc virtual de penalty-uri.