In ciuda faptului ca echipa sa a fost dominata de Chile intreaga partida, antrenorul secund al selectionatei din Honduras a declarat la finalul partidei pierdute cu 0-1 ca singurul gol primit a venit "pe neasteptate", dar se asteapta ca in urmatoarele meciuri, cu Spania si Elvetia, sa faca un meci mai bun.

Tehnicianul selectionatei din Chile, argentinianul Marcelo Bielsa este multumit de cele trei puncte obtinute de elevii sai, dar spera ca ratarile din meciul cu Honduras sa nu-i coste mai tarziu: "Mi s-a parut un rezultat corect. Din pacate n-am putut marca mai multe goluri. Am dominat partida si in defensiva nu a avut prea multe faze de aparat. Noi vom incerca sa rentabilizam punctele obtinute astazi. Vom incerca sa castigam si urmatoarea partida. Obiectivul nostru e sa trecem in faza urmatoare nu sa facem recorduri. Daca situatia in Grupa se va stabili dupa golurile marcate, vom suferi aceeasi deceptie pe care am simtit-o astazi cand am ratat atat de mult".

Alexis Mendoza, secundul ce l-a inlocuit pe Reinaldo Rueda, suspendat un meci de FIFA, pe banca Hondurasului a declarat dupa infrangerea suferita in Grupa H: "Nu a fost un inceput prea bun pentru noi. Speram la un meci mai bun, dar nu am reusit acest lucru. Vom munci mai mult la urmatoarele meciuri. Am primit un gol venit pe neasteptate, cu toate ca ei au mai avut alte sanse de a marca. Nu am putut sa le luam mingea si sa franam putin acea ardoare cu care au jucat".