Brazilia "a rulat" in gol pret de 55 de minute contra Coreei de Nord (pana la reusita lui Maicon), iar evolutia modesta a elevilor lui Dunga a atras critici chiar si din partea presedintelui tarii, Luiz Inacio Lula da Silva. "Nu a fost o bucurie pentru el (nr.Lula) sa vada o asemenea victorie", a precizat unul dintre apropiatii sefului statului brazilian. "Formeaza doar o echipa oarecare", au precizat cu multa satisfactie argentinienii de la Ole Clarin.

Kaka, evolutie modesta cu Coreea de NordFoto: Reuters

"Nu a fost o bucurie pentru el sa vada o asemenea victorie. Jocul nu a mers, dar sa speram ca lucrurile vor sta altfel la urmatoarea partida", a declarat unul dintre apropiatii presedintelui Braziliei.

Presa braziliana il critica pe selectionerul Carlos Dunga, jurnalistii fiind de parere ca echipa nationala nu are nicio idee de joc. "Te-ai ascuns degeaba de noi in ultima perioada. Atat de mult mister pentru un joc dezamagitor contra Coreei de Nord?" - O Globo. Declaratia jurnalistilor vine ca un raspuns la decizia lui Dunga de a nu mai lasa prima reprezentativa sa stea de vorba cu presa.

"Goluri frumoase intr-un meci care trebuie uitat cat mai repede. Brazilia a suferit, iar Dunga trebuie neaparat sa faca ceva in acest sens", se precizeaza in Folha.

Exista si persoane care se bucura de jocul mai putin reusit al Braziliei, argentinienii fiind incantati de partida "reusita" de marii rivali contra Coreei de Nord.

"Sunt o echipa oarecare. Au profitat din plin de . A fost o victorie si atat" - Ole Clarin.